یادداشت (11/8/86)
افتتاح پروژه های فرودگاه تبریز
مایه خوشحالی اما با سؤالات و حاشیه های مختلف
روز پنجشنبه ۱۰/8/86 پروژه های فرودگاه تبریز و از جمله سالن جدید و مجهز آن افتتاح گردید. این پروژه ها که با همت مدیریت تلاشگر فرودگاه و با پیگیریهایی از سال 1384 و حتی قبل از آن شروع شده بود با همت سازمان فرودگاههای وزارت راه و ترابری، حمایت مسؤولان استانی و شهرداری تبریز به انجام رسید و با حضور وزیر راه و ترابری بهره برداری آن آغاز شد. البته مراسم حاشیه هایی داشت و از جمله آنها سوء استفاده یکی از نمایندگان مجلس از مراسم بود که که نقش چندانی در شکل گیری پروژه نداشت و چندی است برخلاف عرف دوره های گذشته مجلس به بهره برداری از نام مجمع نمایندگان که آن هم خلاف عرف و قانون است دست می زند. هرچند طرح این موضوع ممکن است شیرینی توسعه همه جانبه استان را در کام مردم عزیز تلخ کند اما مطرح نشدن آن نیز ممکن است زمینه را برای سوء استفاده های دیگر فراهم نماید. کسانی که از هر فرصتی برای تخریب دولت استفاده می کنند چگونه پروژه های دولت را مصادره می نمایند، آن هم پروژه هایی که در شکل گیری اولیه آن نقشی نداشته اند؟
از دیگر حاشیه های مراسم سخنان مدیر پرتلاش فرودگاه در مراسم بود که در ضمن آن با اعلام خداحافظی از مسؤولیت فرودگاه بدون هماهنگی با وزارت راه و مسؤولان استان، مطالب جالب و متفاوتی را عنوان داشت. در جلسه گفته شد که بعد از بهره برداری از پروژه های آتی فرودگاه این جابجایی امکان پذیر است.
یکی از کارکنان فرودگاه در خارج از سالن خبر داد که ایشان مشکلی با دانشگاه تبریز داشت که حل نشده و یکی از مشکلات ایشان همین است. بسیار متأسف شدم زیرا همان موقع در این زمینه با رئیس دانشگاه تبریز صحبت کرده بودم و ایشان قول حل آن را داده بود و می پنداشتیم حل شده است. جملاتی به نقل از معاون دانشگاه نقل کردند که قابل توجیه نیست. این قبیل تفکرات باعث لطمه به توسعه استان می شود.
با وزیر و جناب آقای استاندارصحبت شد که چرا نام شهید مدنی را از تابلوی فرودگاه برداشته اند؟ بنا شد بررسی و جبران کنند. همچنین از جناب آقای نظمی رئیس بنیاد شهید در باره جابجایی تابلو یادبود شهدا و سرداران شهید از سالن فرودگاه به ورودی مسجد جدید سؤال کردم. توضیح دادند که در این زمینه اقدام جدیدی را برای ورودی یا محوطه سالن پیگیری می کنیم که ارزش هنری بیشتری داشته باشد و طرح آن را به مسابقه گذاشته ایم. البته ایده و تدبیر خوبی است.
مکاتباتی برای وزیر راه و ترابری در زمینه های مختلف آماده کرده بودیم. با توجه به این که بعد از تبریز عازم مقصد دیگری بودند، آنها را همراه با چند مکاتبه دیگر خطاب به دکتر سعیدلو به آدرس دفاترشان در تهران فرستادیم. با نمابر و از طریق پست. البته اگر پست نامه ها را برساند. چون خبر می دهند که گاهی پست استان هم نامه های نمایندگان را به صورت گزینشی ارسال می کند. به دفتر ارتباطات گفته ام متن نامه ها را در سایت قرار دهد.