سلسله گزارشهای خلاصه مصوبات مجلس، جنبه خبری دارند و به دودلیل قابل استناد نیستند:
اول به دلیل خلاصه بودن، و دیگر این که به تأیید نهایی شورای نگهبان نرسیده اند
10 اسفندماه 93 نوبت صبح
دستگاههای اجرایی و بخشهای خصوصی، تعاونی و نهادهای عمومی غیر دولتی با سپردن تضمین های لازم می توانند از تسهیلات فایناس خارجی (معادل ریالی سی و پنج میلیارد دلار) استفاده نمایند. استفاده از فاینانس برابر قوانین و مقررات خواهد بود.
شرکتهای ایدرو و ایمیدرو و شرکت شهرکهای صنعتی و صنایع کوچک اجازه دارند تا سقف 49% در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته سرمایه گذاری کنند.
مدت 8 سال برای بازپرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی جهت آبرسانی به روستاها ( به میزان معادل ریالی، پانصد میلیون دلار) تعیین شد. انتشار اوراق مشارکت تا سقف یکصد هزار میلیارد ریال برای اجرای طرحهای دارای اولویت میادین مشترک نفتی و گازی، مهار آبهای مرزی، حمل و نقل بویژه برقی شدن آنها، طرحهای آبرسانی و آب شیرین کن، تکمیل شبکه های فاضلاب، احداث نیروگاهها و طرحهای نیمه تمام ورزشی اختصاص یافت.
همچنین اجازه انتشار اوراق مشارکت تا سقف پنجاه هزار میلیارد ریال برای طرحهای انتفاعی برابر قوانین و مقررات، به دولت داده شد.
پنجاه درصد از مبلغ 70 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت و صکوک اسلامی به طرحهای قطارهای شهری اختصاص پیدا کرد.
نرخ مالیات برای اوراق مشارکت طرحهای قطار شهری (50%) دولت و (50%) شهرداری ها، صفر می باشد.
به دولت اجازه داده شد تا بتواند اسناد خزانه اسلامی برای تسویه بدهی خود بابت طرحهای عمرانی را صادر کند. و مابه التفاوت قیمت تمام شده برق و آب را به طلبکاران غیر دولتی واگذار نماید.
تأمین اعتبار این اسناد از طریق ردیف خاص در بودجه سنواتی خواهد بود. به دولت اجازه داده شد بدهیهای قطعی خود را با مطالبات خود تسویه کند و سازوکار آن پیش بینی گردید.
اوراق مشارکت وزارت راه و شهرسازی (به میزان پانزده هزار میلیارد ریال) به طرحهای آزاد راهها و خطوط ریلی اختصاص یافت.
چهارهزار میلیارد ریال از منابع ایدرو و ایمیدرو به تقویت سرمایه گذاری و توسعۀ فعالیتهای بخش خصوص و تعاونی برای تأمین و تولید ماشین آلات و تجهیزات صنعت و معدن، نفت و گاز و پتروشیمی و بومی سازی پتروشیمی و باز سازی ماشین آلات اختصاص یافت. درآمد حاصل از صدور تعویض گر گواهینامه های رانندگی به نیروی انتظامی اختصاص یافت.
همچنین عوارض واردات خودروهای سواری به میزان 5% تا سقف 1500 میلیارد ریال برای تأمین آمبولانس اورژانس کشور به وزارت بهداشت و درمان اختصاص یافت.
درآمد حاصل از فروش آب شرب تا سقف 390 میلیارد ریال به آبرسانی شرب روستایی اختصاص یافت و درآمد حاصل از عوارض برق تا سقف 4000 میلیارد ریال به توسعه و نگهداری شبکه های برق روستایی و برق تجدید پذیر و پاک اختصاص یافت.
مبلغ 7 هزار میلیارد ریال جهت کمک و تأمین ماشین آلات خدماتی و عمرانی شهرهای زیر یکصد هزار نفر جمعیت و روستاها به نسبت 70- 30 اختصاص یافت.
کلید کشاورزان حتی در صورت اقامت در شهر دیگر، می توانند از بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استفاده نمایند.
همچنین 20% از سهم ریالی بخش کشاورزی از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی برای توسعۀ زراعت و باغداری حداکثر تا سقف سیصد میلیون ریال برای هر فرد، اختصاص یافت.