به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، دکتر محمدحسین فرهنگی 16 آذرماه 88 در سومین آیین انتخاب رسانه برتر حوزه فرهنگ و هنر افزود: فعالان رسانه باید مراقب باشند ارزش ها و باورهای دینی مردم مسلمان کشورمان در جایگاه و شان خود معرفی شود تا عده ای فرصت طلب، امکان سوء استفاده از آنها و یا تحریف آنها را پیدا نکنند.
وی از نشریات محلی به عنوان موتور محرکه توسعه جامعه یاد کرد و اظهارداشت: البته فعالان و دست اندرکاران رسانه ای آذربایجان شرقی در راستای تحقق این وظیفه سنگین با موانع و مشکلات متعددی از قبیل نبود منابع مالی کافی و کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه هستند.
فرهنگی با تاکید بر ضرورت بسترسازی لازم برای شکوفایی و گسترش رسانه های مستقل از طریق تصمیم سازی های کلان حوزه فرهنگ و هنر ف اضافه کرد: وقتی که مدیر یک رسانه جمعی منابع کافی در اختیار نداشته باشد، بدون شک در بکارگیری نیروی انسانی متخصص برای خلق آثار مطبوعاتی ماندگار و تاثیرگذار نیز با مشکل روبرو خواهد شد.
وی با بیان اینکه انتظار خلق آثار تاثیرگذار از سوی فعالان رسانه ای با وضعیت معیشتی و مادی نامناسب آنان، انتظار نابجایی است، اضافه کرد: از دید علمی و با لحاظ کردن اصول علمی مدیریت نیز ، فعالان رسانه ای در صورت عدم تامین نیازهای اولیه شان قادر به ایفای درست مسوولیت شان برای پیشبرد برنامه های توسعه کشور نخواهند بود.
وی از نیروی انسانی متخصص و کارآمد به عنوان سکوی پرتاب نشریات محلی به وضعیت قابل قبول نام برد و ادامه داد: تحقق این مهم نیز در سایه اتخاذ راهکارهای علمی و عملی مناسب در راستای تامین نقدینگی مورد نیاز مطبوعات محلی میسر می باشد.