عضو فراکسیون ولایت مجلس تلاش جریانهای سیاسی برای التزام عملی به مصالح و منافع ملی را در ایجاد و گستردهتر شدن اعتماد عمومی به آنها موثر دانست.
دکتر محمدحسین فرهنگی در گفتوگو با ایسنا گفت: باید مصالح عمومی و منافع ملی ملی برای جریانهای سیاسی کشور مهمتر از منافع گروهی باشد، اما متاسفانه این گونه نیست. برخی جریانهای سیاسی داخلی پس از در اختیار گرفتن قدرت در پی غارت مشاغل و استفاده از منابع برای مقاصد فردی و گروهی میافتند.
وی اظهار کرد: اگر بشود این فرهنگ را به عنوان یک مطالبه عمومی از جریانهای سیاسی داشت و آن را به ارزیابی و قضاوت عموم گذاشت، میتوان انتظار داشت رقابتهای سیاسی سمت و سوی صحیح و مناسب تری پیدا کند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس ادامه داد: وقتی صحبت از منافع و مصالح عمومی میکنیم این مسئله باید خود را در حوزههای مختلف نشان دهد. به طور مثال برداشتن گامهای اجرایی برای اقتصاد مقاومتی، توسعه فرهنگی در همه بخشها، نوفناوری، کشاورزی، توسعه صنعتی، مسائل اجتماعی و کاهش ناهنجاریها و تقویت نقاط قوت از جمله موضوعاتی است که چندان مورد توجه جریانهای سیاسی قرار نمیگیرد.
وی افزود: جریانهای سیاسی عمدتا در پی به دست گرفتن قدرت و استفاده از قدرت برای جلب منافع شخصی و گروهی در حوزههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هستند؛ در نتیجه به مصالح عموم توجه نمیشود و مردم همواره از این رفتار آزار دیدهاند و سرخوردگیهای مقطعی به وجود آمده است و در انتخابات بعد جریان سیاسی جدیدی پس از اعتمادسازی، همین چرخه معیوب را تکرار می کند که چرخه خطرناکی است و ممکن است منجر به بیاعتمادی کلی منجر شود.
دکتر فرهنگی با اشاره به تغییرات مدیریتی در سطح فرمانداران استان آذربایجان شرقی، مدعی شد: طی روزهای اخیر فرمانداران استان در حال تغییر هستند در حالی که تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 96 زمان کوتاهی باقی مانده است. چه ضرورتی دارد که بیش از نیمی از فرمانداران استان تغییر کرده یا جابهجا میشوند؟ این مسئله به شائبه در اولویت بودن منافع و مصالح فردی و حزبی دامن میزند.