فرهنگی:
برخی رسانه های سراسری بی تدبیری نکنند/ تأکید بر مقابله مجلس با هرگونه تندروی
عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: انصاف نیست در برهه ای که دولت محترم بر اصولی چون تدبیر و امید تاکید می کند، برخی از رسانه های مدعی همسویی با دولت، به هر دلیلی، با بی تدبیری، امیدواریهای ایجاد شده را به ناامیدی تبدیل کنند.
محمدحسین فرهنگی، با اشاره به تحریف مصاحبه ی اخیر خود با یکی از رسانه های مکتوب گفت: انصاف و عدالت و اعتدال حکم می کند که رسانه ها در انتشار مطالب، سلایق و برداشتهای شخصی و جناحی خود را مد نظر قرار نداده و از شیوه های ناصحیح اجتناب کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی رسانه ها با انتخاب تیترهای غیرواقعی تلاش می کنند چهره مجلس و نظام را مخدوش کنند با اشاره به سؤالات مطرح شده توسط خبرنگار روزنامه قانون گفت: در آن گفتگو، اینجانب با مقایسه رفتار کشورهای دیگر با جریانات برانداز داخلی گفته بودم وقتی در کشوری فردی به دنبال براندازی نظام آن است، به طور جدی با آن فرد برخورد میشود و حتی در کشورهایی نظیر آمریکا، از حق تیر تا شكنجه درباره او اعمال میگردد.
فرهنگی تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران بر اساس نص صریح قانون اساسی و وجود ارزشهای اسلامی و انسانی و حفظ کرامت و شان عمومی، برخوردهایی از این نوع هیچگونه وجاهتی ندارد.
وی با اشاره به عدم رعایت قانون و گروکشی های خیابانی و نیز رفتارهای خودسرانه در برخی مراکز گفت: به علت حساسیت مسئولان عالی نظام به لزوم حفظ شئون دینی و انسانی و تاکیدات قانونی بود که مقام معظم رهبری در مسایلی مانند کهریزک و کوی دانشگاه ورود کرده و نسبت به برخورد جدی با عاملان این حوادث تاکید نمودند.
این نماینده مجلس تغییر و تحریف و برداشت شخصی و جناحی از مصاحبه با مسئولان توسط رسانه های مختلف را به دور از رفتار حرفه ای و انصاف و اعتدال دانست و اظهار داشت: ملاک رفتار تمام مسئولان نظام و نیز نمایندگان محترم همواره قانون و انصاف و عدل بوده و هرگز و در هیچ برهه ای برخوردهای غیرانسانی که در دین مبین اسلام و مذهب تشیع نیز به شدت مذموم خوانده شده، مورد تائید نبوده است.
فرهنگی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود با توجه به تمایلات اصلاح طلبانه آقای روحانی، اصلاحطلبی خط قرمز مجلس است گفت: اگر منظور از اصلاحطلبی، تندروی باشد، بله؛ مجلس با تندروی برخورد خواهد کرد. چون کشور از تندروی خیری ندید، هم از تندرویهای 3 سال آخر احمدینژاد و هم از تندروی اطرافیان آقای خاتمی.
فرهنگی درباره حساسیت ایجاد شده به رای منفی سه وریز پیشنهادی روحانی که تمایل بیشتری به طیف فکری اصلاح طلبان داشتند، گفت: این حساسیت ها دور از انصاف است چراکه وزرای پیشنهادی دیگر هم که به جریان اصلاحات نزدیک بودند، رای اعتماد گرفتند.
وی با تاکید بر این که برای رأی اعتماد و تأیید صلاحیت مبنا گرایش به اصلاحات نبود یادآور شد: حتی افراد شاخصتری از اصلاحطلبان که مسئولیتهای رسمی در ستادهای انتخابات دورههای گذشته داشتند، به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شدند و با موافقت نمایندگان روبه رو شدند.
محمدحسین فرهنگی بحث فتنه و میزان ارتباط افراد با این جریان را مهمترین دلیل حساسیت نمایندگان خواند و افزود: برخی میگویند چرا این اندازه روی مسئله فتنه پافشاری میشود. باید توضیح دهم كه منظور از فتنه مشارکت کاندیدایی در انتخابات سال 88 و موافقت و مخالفت با او نیست بلکه فعالیت در انتخابات 88 تا زمانی که نتیجه بطور رسمی مشخص شد، قانونی بود.
وی در پاسخ به نقد های مطرح شده در خصوص حساسیت بیش از حد مجلس به این موضوع با طرح این سئوال که در کدام موضوع داخلی رهبری به اندازه موضوع فتنه در 4 سال گذشته درباره آن صحبت کردند، ادامه داد: اما بعد از آن، حرکتهای اغتشاش گونه خیابانی، مسئله روز عاشورا و تحرکات بعدی، براندازی جدی نظام دنبال میشد. بنابراین نمیتوان گفت کسانی که در توسعه آن نقش داشتند، رقبای سیاسی و فعالان سیاسی هستند.