به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، دکتر محمدحسین فرهنگی عصر امروز در سیامین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: برای بهرهمندی از تسهیلات و اعتبارات صندوق توسعه ملی لازم است فعالان بخش خصوصی تکالیف تعیین شده را به دقت مورد بررسی قرار داده و از این منابع استفاده لازم را ببرند.
وی در ادامه با اشاره به بسته پیشنهادی ارتقاء توان تولیدی و صادراتی صنعت سنگ استان، تصریح کرد: توسعه صنایع معدنی جزو اولویتهای برنامه ششم توسعه کشور قرار گرفته و فعالان این عرصه لازم است همت بیشتری در ارتباط با بازاریابی محصولات و ارتقاء کیفیت تولیدات خود به خرج دهند.
نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ماده 43 قانون برنامه 5 ساله ششم خاطرنشان کرد: در بند اصلی این ماده مجوز تشکیل شورای معادن استانی با ریاست استاندار و با عضویت 15 نفر صادر شده است.
فرهنگی در عین حال بیان کرد: این شورا اختیارات وسیعی دارد و بخشی از محورها و مشکلات مطروحه می تواند در این شورا طرح و رفع شود.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: بازاریابی محصولات صنایع معدنی هم به به عهده خود فعالان این عرصه است که باید برنامهریزیهای اصولیتری در این ارتباط باید انجام دهند.
دکتر فرهنگی افزود در دو قانون رفع موانع تولید و برنامه ششم برای مقابله با ریسک نوسانات ارز در استفاده از صندوق توسعه ملی تدابیر مناسبی اتخاذ شده است.
گفتنی است؛ در این جلسه موضوع استمهال بدهیهای بانکی واحدهای تولیدی و حذف جرائم و تامین بخشی از سود، بسته پیشنهادی جهت ارتقاء توان تولیدی و صادراتی صنعت سنگ استان، پیشنهاد اصلاح بند 2 ماده 282 قانون مالیاتهای مستقیم، پیشنهادهای اشتغالزایی و رونق کسب و کار در صنایع همگن خودرو و نیرو محرکه استان و تاثیرات منفی واردات بیرویه محصولات الکترونیکی بر کسب و کار این صنایع و ضعف اقتصاد ICT استان و راهکارهای بهبود آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.