تحول نظام آموزشی در گرو افزایش عادلانه کیفیت آموزش است
عضو هیأت رئیسه مجلس معتقد است که برای تحول در نظام آموزشی باید به افزایش عادلانه کیفیت آموزش در سطح کشور توجه ویژه داشت.
محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان ملت تخولات حوزه آموزش و پرورش و مسائل مربوط به این وزارتخانه را با حساسیت رصد میکنند.
وی افزود: هرگونه نگاه راهبردی در اصلاح شرایط تعلیم و تربیت و بهینهکردن و به روز رسانی آنها مورد حمایت مجلس است و اقدامات صوری و اقداماتی که آثار آن بر خلاف انتظارات مردم باشد، مورد انتقاد نمایندگان ملت خواهد بود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد جدید در تحول نظام آموزشی از جمله موضوعاتی است که می تواند منشاء آثار خوبی در راستای اهداف مصرح در قانون اساسی و قوانین عادی و انتظاراتی باشد که از آموزش و پرورش وجود دارد.
فرهنگی افزود: تعلیم و تربیت از موضوعاتی است که در سطح جهان بهطور مداوم در حال تحول است و هیچگاه نباید از گرفتن بازخورد و انتقال آن به فرآیند آموزشی و تربیتی بی توجهی کرد.
وی اضافه کرد: به روز رسانی مستمر آموزشها و استفاده از شیوههای جدید و فناوریهای مفید برای ارتقای کیفی و کمی در آموزش و پرورش نباید هیچگاه مورد غفلت قرار گیرد.
فرهنگی در ادامه، کمتوجهی به “کارشناسی” را از اشکالات در تحول نظام آموزشی و یکی از مهمترین راهها برای کاهش تبعات این امر را نظارت مداوم بر اجرای سند تحول پیش بینی شده، عنوان کرد.
نماینده تبریز در مجلس هشتم گفت: رونمایی از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش صرفا کاری تشریفاتی است و آنچه اهمیت دارد، تدوین و اجرای دقیق فرایند تحول و مراحل آن است.
وی بر همین اساس خاطرنشان کرد که اگر می خواهیم در عرصه تحول در نظام آموزشی موفق شویم، باید افزایش کیفیت را با نگاه عدالتخواهانه یعنی با ایجاد امکانات برابر تعلیم و تربیت در سطح کشور پیگیری کنیم.
فرهنگی در پایان با تقدیر از شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین سند تحول نظام آموزشی از صاحبنظران خواست که فرایند اجرایی این سند را با دقت بررسی و ارزیابی و اشکالات آن را نقد و نقاط قوت آن را حمایت کنند