🔸به گزارش روابط عمومي شركت شهركهاي صنعتي آذربايجان شرقي به نقل از ايسنا رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی از مدیران اقتصادی و صنعتی استان خواست تا روانسازی فعالیتهای اقتصادی در مناسبات خارجی بخصوص کشورهای همسایه را عملیاتی کنند.
🔸محمد حسین فرهنگی در گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن آذربایجان شرقی با تشریح اقدامات سال اخیر مجلس در حوزه صنعت اظهار کرد: تشکیل شورای معادن استان، اختصاص ۴۰ درصد تسهیلات بانکی به بخش صنعت و معدن و ۱۵ درصد به بخش تولیدات کشاورزی و کاهش ۵ درصدی حوزه مالیاتی در قالب بودجه از جمله اقدامات مجلس در راستای حمایت از بخش صنعت است.
🔸وی با اشاره به مزیت های استان گفت : ما با چند کشور همسایه هستیم و فرصت های مضاعفی در اطراف ما به وجود می آید .
🔸فرهنگی گفت: از مدیران اقتصادی و صنعتی استان درخواست دارم روانسازی فعالیتهای اقتصادی در مناسبات خاجی بخصوص کشورهای همسایه را عملیاتی کنند.
🔸وی ادامه داد: آذربایجان شرقی به عنوان یکی از مهمترین استان های صنعتی کشور شناخته شده و همواره گام های رو به جلویی از نظر کیفیت،کمیت، صادرات و توسعه همه جانبه صنعت و معدن برداشته است.
🔸وی با اشاره به مزیت های استان گفت: همسایگی آذربایجان شرقی با چندین کشور و به وجود آمدن مزیتهای مضاعف به واسطه برخی تحولات پیرامونی، روان سازی فعالیت های اقتصادی و تامین ماشین آلات و مواد اولیه را از سوی مسئولان و دست اندرکاران این حوزه در مناسبتهای خارجی به ویژه با کشورهای همسایه میطلبد
🔸نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه افزایش مراکز تصمیمگیری و اجرایی یکی از چالشهای جدی حوزه تولید و اقتصاد کشور است، گفت: نمونه این موضوع را در فشارهای اخیر برای ایجاد وزارت مستقل در حوزه اقتصاد شاهد بودیم؛ این درحالیست که تجارب جهانی در خصوص ادغام وجود داشته و کشورهای توسعه یافته و صنعتی از جمله چین و آلمان تجربه آن را داشتهاند.
🔸فرهنگی اضافه کرد: در مواردی که این وزارتخانه ها از یکدیگر جدا هستند، یک نهاد بالادستی قدرتمند و تنظیم گر بر آنها نظارت دارد؛ در صورتیکه تصمیم بر ادغام وزارتخانهها و ادامه فعالیت وزارت صمت باشد، باید این مجموعه تقویت شده و بجای تکرار تجربه های قبل باید به دنبال بهبود و ارتقا رویههای موجود باشیم.