شنبه 2 خرداد
رئیسجمهور در نشست خبری با رسانههای داخلی
برای حفظ منافع ملی تاکنون دربرابر هجمهها سكوت كردهام
خبرگزاری ها : رئیس جمهور در نشست خبری با رسانههای داخلی گفت:در این چهار سال و به خصوص سه ماه اخیر بنده برای منافع كشور در مقابل حرفها سكوت كردم و فكر كردم كه ورود ما به اینگونه مسائل خدمترسانی را با مشكل مواجه میكند اما در مناظرهها برخی از مطالب را تشریح میكنم ……
شنبه 2 خرداد
رئیسجمهور در نشست خبری با رسانههای داخلی
برای حفظ منافع ملی تاکنون دربرابر هجمهها سكوت كردهام
خبرگزاری ها : رئیس جمهور در نشست خبری با رسانههای داخلی گفت:در این چهار سال و به خصوص سه ماه اخیر بنده برای منافع كشور در مقابل حرفها سكوت كردم و فكر كردم كه ورود ما به اینگونه مسائل خدمترسانی را با مشكل مواجه میكند اما در مناظرهها برخی از مطالب را تشریح میكنم.
به گزارش خبرگزاریها، محمود احمدینژاد رئیسجمهور عصرامروز در نشست خبری با رسانههای داخلی در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه جام جم در رابطه كابینه 70 میلیونی و انتقادات برخی اصولگرایان مبنی بر استفاده نشدن از همه ظرفیتها در این كابینه گفت: تعهد ما به 70 میلیون بوده و آشكار است كه كابینه متعلق به تودههای مردم است، اكنون صمیمیترین رابطه بین اعضای كابینه و تودههای مردم برقرار است و عموم مردم دولت را متعلق به خود میدانند و دولت نیز خود را قطرهای از این دریا میداند.
وی افزود: دولت 70 میلیونی به این معنا است كه منافع 70 میلیون ایرانی در همه تصمیمات در نظر گرفته شود و میبینید كه وزرا و مسئولان به همه شهرها و مناطق به یك اندازه اهمیت میدهند و حتی به نقاطی كه كمتر مورد توجه بوده بیشتر توجه میكنند.
احمدینژاد با بیان اینكه هیچ كدام از اعضای كابینه جزو سران گروهها و دستهجات نبوده و از متن مردم هستند، در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در باره همسویی اروپا و آمریكا و برخی از جریانات داخلی از جمله سران دولتهای گذشته در تخریب این دولت و وجود اشتراك لفظی میان اینها گفت: كابینه 70 میلیونی در كنار ملت احساس تنهایی نمیكنند، شاید برخی كسانی كه در سازوكارهای اداری كشور باید دولت را یاری دهند احساس تنهایی كنند،اما در باره كابینه 70 میلیونی این گونه نیست.
وی تصریح كرد: اینكه چرا چنین اشتراك لفظی بین دشمنان خارجی و برخی داخلیها وجود دارد، باید از خودشان بپرسید. اما ما به آرمانهایی كه ملت ایران پای آن ایستاده است وفادار بوده و خواهیم بود.
خبرنگار خبرگزاری ایلنا با اشاره به نرخ تورم، افزایش شكاف طبقاتی، موجودی حساب ذخیره از رئیسجمهور پرسید كه شما چگونه از پیشرفت اقتصادی ایران خبر میدهید؟احمدینژاد پاسخ داد ما عمیقا معتقدیم كه وضع اقتصاد امروز ایران با ثبات و مناسب است و البته این به معنای عدم وجود مشكلات نیست.
وی با بیان اینكه وضعیت اقتصاد كشور در مقایسه با اقتصاد جهانی مشخص میشود، تصریح كرد: اكنون در همه جای دنیا اقتصادشان دارای رشد منفی است اما در ایران رشد بالای 5 و 6 درصد را داریم و در حال تجربه كردن آن هستیم.
از سال 84 تا 87 نیز متوسط نرخ رشد 6.2 درصد را تجربه كردیم كه این یك شاخص قوی است؛ همین امروز ما یك كارخانه فولاد را افتتاح كردیم و میبینید كه تقریبا همه كارخانجات فولاد دنیا با كاهش تولید مواجه شدند. اما ما حتی با افزایش تولید فولاد مواجه هستیم و در همه بخشها اینگونه است و این به معنای حركت رو به رشد اقتصاد ایران است.
وی با اشاره به بخش دیگر سوال این خبرنگار در باره ضریب جینی اظهار داشت: ضریب جینی ایران از 0.420 به 0.402 كاهش یافته والبته در این زمینه بین كارشناسان نیز بحث وجود دارد چرا كه در این دولت فاصله درآمد و هزینه طبقات پایین تفاوت كرده و توزیع سهام عدالت، بنگاههای زودبازده و توزیع منابع در سرتاسر كشور نشان میدهد كه وضع بهتر شده است.
احمدینژاد در باره تورم نیز اظهار داشت: مقایسه نرخ تورم در متوسط چهار سال گذشته با متوسط چهار سال اول دولتهای قبل نشان میدهد كه متوسط نرخ تورم در طول چهار سال در این دولت كمتر بوده و ممكن است كه در مقطعی به 25 درصد رسیده باشد، اما آن به وجود آمدن آن هم ربطی به سیاستهای این دولت ندارد بلكه ناشی از تورم سنگین جهانی بود به گونهای كه كالاهای واسطهای و سرمایهای كه وارد كشور می شد، 25 و كالاهای مصرفی 36 درصد افزایش قیمت داشته است، ضمن اینكه سهمیهبندی بنزین نیز اجرا شد و خود وضعكنندگان طرح سهمیهبندی جزوه و تحلیل داده بودند كه انجام این كار حداكثر 15 واحد درصد به نرخ تورم اضافه میكند كه البته ما با اینگونه اجرای سهمیهبندی موافق نبودیم اما تبدیل به قانون شد و ما آن را اجرا كردیم و در همه این شرایط نیز باز هم متوسط نرخ تورم چهار سال دولت نهم كمتر از دورههای قبل بوده است.
رئیسجمهور در باره حساب ذخیره ارزی با بیان اینكه بعضیها به آمارهای تخصصی كه بیان میشود، توجه نمیكنند، هزینه كردن دولت از حساب ذخیره را منوط به تصمیم مجلس دانست و در عین حال گفت: شما به حساب تعهدی اشاره كردید كه این حساب در دولت نهم بیشترین رقم موجودی را داشته است و در حساب نقدی هم امروز بیشترین رقم موجودی وجود دارد.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی در باره مطالب تخریبی كه از سوی كاندیداها علیه رئیسجمهور و دولت نهم مطرح میشود گفت: آنها دو خطا مرتكب میشوند اول اینكه طبق قانون تخریب جرم است و دوم اینكه اتهاماتی وارد میكنند كه بعدا نمیتوانند آن را اثبات كنند.
وی تصریح كرد: در این چهار سال و به خصوص سه ماه اخیر بنده برای منافع كشور در مقابل آنگونه حرفها سكوت كردم و فكر كردم كه ورود ما به اینگونه مسائل خدمترسانی را با مشكل مواجه میكند اما در مناظرهها برخی از حرفها را تشریح میكنم .
وی تصریح كرد: برخی ها طوری حرف میزنند كه انگار یك كشور بدون مشكل و تر و تمیز تحویل ما دادهاند در حالی كه پرونده همه آنها مشخص است و طوری عمل كردند كه ما مجبور شدیم آن را در مقابل ملت قرار دهیم.
احمدینژاد برخوردهای حضوری و تخریبی را از اخلاق ملت ایران به دور دانست و ادامه داد: عملكرد این دولت معلوم است و با تبلیغات نیز نمیتوان آن را تغییر داد و عملكرد دیگران روشن و قابل مقایسه است كه این كار صورت خواهد پذیرفت.
خبرنگاری از رئیسجمهور پرسید در صورت پیروزی در انتخابات آیا تغییراتی در كابینه خواهید داشت و آیا آقای مشایی كه گفته میشود برخی اصولگرایان خواستار كنار گذاشتن آن هستند نیز تغییر میدهید؟ رئیسجمهور پاسخ داد من مشغول ارزیابی كار همكارانم هستم و هر تصمیمی كه به نفع ملت باشد، اتخاذ خواهم كرد؛كسی كه دیگران برایش تصمیم بگیرد،رئیس جمهور خوبی نخواهد بود.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه به دولت خود چه نمرهای میدهید و چه نقدی درباره خودتان دارید اظهار داشت: اكنون دولت به اندازه كافی در حال نقد شدن است و البته به وقت آن اشكالات چهار سال و نقاط قوت و ضعف را بیان میكنم.