“محمدحسین فرهنگی” در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه مشکلات احزاب در جامعه ما به مسائل درونی آنها برمی گردد ،افزود: اگر احزاب ما به جای جهتگیری برای اشغال مناصب و غارتگری مشاغل به سمت موضوعاتی مانند تربیت نیروی انسانی کارآمد و داشتن ایدهها و برنامههای روشن برای اداره بخش های مختلف روی آورند مسلما جایگاه خود را در افکار عمومی باز خواهند یافت.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه عدم اقبال مردم به سمت احزاب موجب جایگزینی اشکال دیگری از دسته بندیهای سیاسی شده است ادامه داد: امروز جریان های سیاسی و یا جبهه هایی متشکل از اشخاص حقیقی و حقوقی جایگزین احزاب شده اند بر این اساس مشکلات اساسی احزاب در کشور باید با بررسی آسیب شناسانه مورد ارزیابی و نقد قرار گیرد.
وی بیان کرد: در افکار عمومی کشور و بر اساس سوابق تاریخی قابل استناد، احزاب به طور عمده به عنوان باشگاه خدمت تعریف شده و کارکرد آن ها عمدتا برای دستیابی به مجاری قدرت و در پایین ترین سطح با هدف دستیابی به مشاغل بوده است.
این نماینده مجلس در توضیح چگونگی کارآمدترکردن احزاب برای ارتقاء سطح فرهنگی و سیاسی کشور خاطرنشان کرد: دگرگونی در رویکرد فعالیت حزبی در کشور و حرکت به سمت برنامه محوری با تعیین اهدافی همچون تربیت کادرهای مناسب برای حضور در صحنه های مختلف از جمله کارکردهایی است که احزاب باید آنها را مورد توجه قرار داد.
فرهنگی ادامه داد: به عبارت دیگر اگر احزاب ما به جای جهتگیری برای اشغال مناصب و غارتگری مشاغل به سمت موضوعاتی مانند تربیت نیروی انسانی کارآمد و داشتن ایدهها و برنامههای روشن برای اداره بخش های مختلف روی آورند مسلما جایگاه خود را در افکار عمومی باز خواهند یافت.
عضو هیأت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که برای فعال شدن احزاب تا انتخابات آینده مجلس چه راهکاری را پیشنهاد می کنید تصریح کرد: برای فعال شدن احزاب در کوتاه مدت، تاکید بر فعال شدن جریان های سیاسی تاثیر گذار است، اگرچه در درون جریان های سیاسی احزاب هم حضور دارند اما حضور ان ها حضور حداکثری و فراگیر و تاثیر گذار در سطوح ملی نیست./