به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خانه ملت ، محمد حسین فرهنگی درباره تعامل حوزه و سینما گفت: تعامل حوزه و سینما مسلما در تولید محتوا موثر است زیرا دانشگاه و حوزه علمیه دو منبع و مرجع اصلی برای تغذیه محتواست که میتوانند بیش از هر عامل دیگری در ایجاد محتوا و تاثیرگذاری در محتوا نقش ایفا کنند و به همین دلیل این رویکرد مطلوب است؛ به شرط آنکه به تعارفات و تشریفات محدود نشود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عوامل روشنی شکاف حوزه علمیه و سینما را به وجود آورده است٬ تصریح کرد: در این موارد٬ به جای پرداختن به گذشته٬ باید اندیشید که در آینده چه باید کرد؛ لذا وقت و انرژی خود را باید مصروف این مهم کرد٬ نه آنکه صرفا به بررسی عواملی که باعث این گسست شده٬ بپردازیم.
عضو کمیسیون شوراها تاکید کرد: سینما باید به این درک برسد که به طور عملیاتی چه بهرههایی میتواند از حوزه علمیه بگیرد؛ همانطور که باید از چگونگی بهرمندی از دانشگاه٬ تاریخ گذشته ایران و مبانی فرهنگی آن و یا تجارب هنری سایر کشورها مطلع شود زیرا منابع متنوعی برای سینما متصور است که یکی از برجستهترین آنها موضوعات دینی است.
وی با بیان اینکه مشکل اصلی سینما وجود نیروهای خلاق و مبتکر در حوزه هنر نیست٬ اضافه کرد: مشکل اصلی سینمای ما در وهله اول سوژه و سپس محتوا است زیرا اگر محتوای مناسبی از نظر بدیع بودن جنبههای هنری یا متانت نداشته باشیم٬ تاثیرگذاری کمتری را شاهد خواهیم بود.
فرهنگی ادامه داد: باید مسؤولان در حوزه فرهنگ و ارشاد و یا سایر دستگاههای فرهنگی مانند سازمان تبلیغات و حوزه هنری تلاش کنند تا با ایجاد مشوقها و تشکیل کارگاههای توجیهی و آموزشی و برپایی جلسات هماندیشی٬ در این جهت تاثیر گذار باشند.