اهتمام جدی مجلس برای پیگیری موضوعات اقتصاد مقاومتی ایجاد عزم ملی برای مدیریت جهادی حوزه های اقتصاد و فرهنگ درسال 1393
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در هفته نخست کاری، قوه مقننه گزارش معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی در خصوص نحوه اجرای بودجه سال 93 و ضوابط و آئین نامههای اجرایی بودجه را دریافت خواهد کرد تا معلوم شود چه گامهایی برای پی ریزی پایههای اقتصاد مقاومتی پیش بینی شده است.
محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو درگفتگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) در آذربایجان شرقی، در خصوص تحقق شعار سال 92 اظهار کرد: حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری و راهپیمایی 22 بهمن، نشانگر این بود که حماسه سیاسی با تمام ابعاد و لایههای پیدا و پنهان موردنظر مقام معظم رهبری تحقق یافت.
وی افزود: به یقین میتوان اذعان کرد بخش اصلی خلق حماسه سیاسی درسال 92 بر دوش مردم بود که به نحواحسن انجام پذیرفت؛ اما حماسه اقتصادی که همت و عزم جدی مدیران و مسئولان ارشد کشوری و منطقهای را میطلبید، به سرمنزل مقصود خود نرسیده است.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید یادآور شد که خلق حماسه اقتصادی و فعال شدن تمام چرخهای اقتصادی کشور مستلزم برنامهای منسجم با اهداف کوتاه و بلندمدت است؛ امید میرود با توجه به شکلگیری دولت تازهنفس، قدمهای جدیتری در این خصوص برداشته شود.
وی همچنین از اهتمام جدی مجلس درخصوص اجرای اقتصاد مقاومتی در سال 93 خبر داد و افزود: در هفته نخست کاری، قوه مقننه گزارش معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی در خصوص نحوه اجرای بودجه سال 93 و ضوابط و آئین نامههای اجرایی بودجه را دریافت خواهد کرد تا معلوم شود چه گامهایی برای پی ریزی پایههای اقتصاد مقاومتی پیش بینی شده است.
فرهنگی دستیابی به چنین اهدافی را مستلزم درایت و داشتن برنامه زمانبندی منسجم و عاقلانه دانست و گفت: آنچه که مسلم است، مهمترین شاخصه هر اقدامی کاهش وابستگی به خارج و گسترش تعامل با جهان و عملیاتی کردن طرحهای سودآور در کشور است.
نماینده مردم تبریز، اذرشهر و اسکو اضافه کرد: همچنین طبق برنامهپیش بینی شده، قراربراین است که در روزهای ابتدایی سال، وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی و اقتصاد برنامه های عملی خود را در این ارتباط و همچنین در خصوص هدفمندسازی یارانه ها و خطوط کلی سیاستهای اقتصاد مقاومتی و عملیاتی کردن آنها ارائه نمایند.
وی در حوزه فرهنگ نیز، توجه به درونمایههای داخلی را حائز اهمیت برشمرد و اظهار کرد: باید بهطور دقیق و راهبردی رصد شود که موج باورها و اعتقادات مردم به سمت تعلقات دینی، بومی و ملی و تعلقات و آرمانهای امام راحل و شهدای گرانقدر جریان یابد و نه به سمت ایده هایی که منافی آنها است.
فرهنگی حضور گسترده مردم در کاروان های راهیان نور و آشنایی با اندیشه ها و آرمانهای والای شهدا و امام راحل (ره) را گامی اساسی در رسیدن به فرهنگ ایرانی- اسلامی عنوان کرد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص اجرای صحیح سبک زندگی اسلامی، گفت: مسؤولان و مردم برخی از کشورهای شرق آسیا توانسته اند با تکیه بر روشها و اعتقادات بومی به نوعی خودکفایی در اقتصاد و فرهنگ کشورشان برسند؛ ما نیز امیدواریم که با تکیه بر پشتوانه غنی تمدن و فرهنگ و اصول کشورداری اسلامی، در حوزه های مهمی مانند حوزه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بتوانیم به سبک زندگی ایرانی- اسلامی دست یافته و آن را به عنوان الگویی جامع و کامل به دنیا ارائه کنیم