اگر مقرر شده که از محل 20 درصد درآمدهای نفتی کشور صندوق توسعه ملی فعال شود باید نحوه توزیع این درآمد و مسیر اجرایی
آن نیز درست طراحی شود و صندوق توسعه ملی و بانک ها مانعی بر سر راه تولیدکنندگان نباشند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: نباید جلوی واردات دیوار کشید.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد حسین فرهنگی اظهار داشت:حدود 60 درصد از سهم واردات کشور را لوازم خانگی تشکیل می دهد و درصد مهمی از ظرفیت های موجود در تولید کنندگان این بخش خالی است در حالی که با شرایط موجود، محصولات داخلی می توانند جایگزین محصولات وارداتی شوند.
وی با بیان اینکه باید راهکارمناسبی برای رسیدن به اهدافمان طراحی کنیم افزود: ما در بازاری فعالیت داریم که یکی از مهمترین ارکان آن رقابت است و باید تولیدکنندگان و مصرف کنندگان را در کنار یکدیگر در نظر بگیریم.
فرهنگی که در همایش تبیین توانمندی های محصولات لوازم خانگی سخن می گفت خاطر نشان کرد: نباید جلوی واردات دیوار کشید تا تولید کننده بتواند فعالیت بیشتری داشته باشدا. گر بخواهیم از تولید داخل حمایت کنیم این امر کار ساز نیست چرا که فشار تقاضا و اعتراضات مصرف کنندگان اجازه این امر را نمی دهد.
وی ادامه داد: باید بسته ای طراحی شود که در آن افزایش کیفیت و تامین سلایق مصرف کنندگان و ابتکارات جدید مطرح شود تا بتوانیم از رقبای خود پیشی بگیریم.
فرهنگی گفت: باید رویکردمان را تغییر دهیم و در کنار دولت، صنف نیز فعالیت بیشتری داشته باشد و همه کارها را به دولت محول نکنیم تا رابطه ای دوسویه ایجاد شود.
وی در خاتمه با تاکید بر اعمال اصلاحات در صندوق توسعه ملی افزود:اگر مقرر شده که از محل فروش 20 درصد نفت کشور صندوق توسعه ملی فعال شود باید نحوه توزیع این درآمد و مسیر اجرایی آن نیز درست طراحی شود و صندوق توسعه ملی و بانک ها مانعی بر سر راه تولید کنندگان نباشند.