سلسله گزارشهای خلاصه مصوبات مجلس، جنبه خبری دارند و به دودلیل قابل استناد نیستند:
اول به دلیل خلاصه بودن، و دیگر این که به تأیید نهایی شورای نگهبان نرسیده اند
11 اسفندماه 93، نوبت صبح
وزارت ارتباطات مکلف شد حق سهم بیمه کارفرمایی کارگزاران و پیمانکاران مخابرات روستایی را به تاریخ قبل از واگذاری شرکت مخابرات ایران از محل مازاد درآمد خود پرداخت کند.
مشترکان شهری و روستایی گاز و برق، از بابت خسارات مالی و جانی و هزینه های پزشکی ناشی از انفجار، آتش سوزی مسمومیت بیمه می شوند.
دولت موظف شد رزمندگان غیرشاغل و پیشمرگان کرد مسلمان را تحت پوشش بیمه درمانی قرار دهد.
دو هزار و چهارصد میلیارد ریال در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفت تا در امور منجر به کاهش تصادف هزینه شود و بیمه مرکزی بر آن نظارت نماید.
درآمد حاصل از دریافت هزینه های مسکن خانه های سازمانی نیروهای مسلح به تأمین هزینه تعمیر و نگهداری همان خانه ها اختصاص یافت. مدت اجرای آزمایش قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسؤولیت مدنی دارندگان وسائل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث تا پایان سال 1394 تمدید شد.
شهریه های ایثارگران و حافظان کل قرآن و قاریان ممتاز کشوری در دانشگاههای پیام نور، علمی کاربردی، دوره های شبابه و مراکز آموزش عالی غیر دولتی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران تأمین می شود. کمک هزینه تحصیلی دانشجویان مذکور در واحدهای بین الملل داخل و خارج دانشگاهها براساس حداکثر شهریه مشابه در داخل تأمین می شود.
عبارت همسران شهدا و جانبازان 25% و بالاتر و همسران آزادگان مشمول حکم بند ک ماده 20 قانون برنامه پنج گردید.
پرداخت مابه التفاوت سود بانکی تسهیلات ایثارگران برعهده دولت می باشد. ترتیبات اجرائی آن نیز مشخص گردید.
ایثارگران که قبلاً از تسهیلات مسکن استفاده کرده اند، در صورت تسویه حساب در سال 93 می توانند مجدداً از تسهیلات مربوط استفاده کنند. وامهای حمایتی غیر ایثارگری، مانع دریافت تسهیلات ایثارگران نیست.
اوراق واگذاری راه و شهرسازی و تعاونی های مسکن معتبر برای دریافت تسهیلات ، جایگزین اسناد ملکی رسمی می شود.
در صورت احداث واحدهای مسکونی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، بنیاد می تواند تسهیلات اخذ نموده و افراد واجد شرایط را جهت تقسیط به بانک معرفی کند.
بانک مرکزی موظف گردید به ایثارگران که کمتر از سقف وام، تسهیلات گرفته اند از طریق بانکهای عامل، یک فقره وام مسکن تأمین نماید.
درآمدهای پیش بینی شده از محل بند (ز) ماده (112) قانون برنامه، به نسبت مساوی به کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی اختصاص یافت.
تسهیلات اختصاص یافته به کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، در صورتی که توسط هر کدام جذب نشود، به دیگری اختصاص خواهد یافت. درآمد حاصل از نظارت الکترونیکی سازمان زندان ها، به همان سازمان اختصاص یافت.
درآمد حاصل از جریمه مشمولان وظیفه غایب تا سقف 27 هزار میلیارد ریال به تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح اختصاص یافت.
دارندگان کارت معافیت موضوع بند ط تبصره (16)، از نمایندگی مجلس و عضویت شوراهای اسلامی و سمتهای مدیریتی سیاسی و اداری محروم هستند.
درآمد حاصل از بازارچه های مرزی در اختیار استان مربوط قرار گرفت تا 40% در اعتبارات هزینه ای و 60% در اعتبارات عمرانی هزینه شود.
افزایش حقوق حقوق بگیران دولت در سقف مقرر در لایحه بودجه دولت تصویب گردید. امتیاز کمک هزینه فوت و ازدواج 6500 و امتیاز پس انداز کارکنان (سهم دولت) 150 تعیین شد. هرگونه پرداخت حقوق، حق جلسه، پاداش نقدی و غیر نقدی به شاغلان و بازنشستگان به عنوان عضو هیأت مدیره غیر موظف شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیر دولتی ممنوع شد.
مانده وجوه مصرف نشده اعتبارات عمرانی به سال بعد منتقل می شود تا به مصرف همان طرح یا پروژه برسد.
11 اسفندماه 93، نوبت بعد از ظهر
7هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات حوادث غیرمترقبه به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافت که چهل درصد از آن برای خرید و تأمین بالگرد، تجهیزات امداد هوایی و باقیمانده به نسبت 40% هزینه ای و 60% عمرانی برای امداد و نجات و انجام مأموریتهای جمعیت اختصاص یافت. 600 میلیارد ریال به منظور پیشگیری و مقابله با حوادث یا گرد و غبار و خشکسالی و حفاظت تالابها و دریاچه های کشور پیش بینی شد.
10هزار میلیارد ریال نیز جهت کمک های فنی و اعتباری برای توسعه روشهای نوین آبیاری اختصاص پیدا کرد.
10هزار میلیارد ریال جهت تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی اختصاص یافت.
سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور مکلف گردید اعتبار پروژه های جداول 19 و 20 را که دارای مجوز ماده 215 است، با اولویت اعتبار تخصیص دهد.
ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در کلیه پروژه های عمرانی، شرکتهای آب و فاضلاب با بخش خصوصی، قرارداد فروش یا پیش فروش منعقد نمایند.
کلیه دستگاههای اجرای موظف شدند نسبت به اجرای طرحهای کاهش مصرف انرژی و آب مصرفی از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده نمایند و پس از تأکید سازمان مدیریت و برنامه ریزی به سرمایه گذاران کمک مالی نمایند.
اشخاص حقیقی و حقوقی کمک گیرنده موظفند ضوابط مربوط به پرداخت کمک ها را مراعات نمایند.
کاهش اعتبارات فصل توسعه علوم فناوری و پژوهش کاربردی ذیل سایر فصول توسط دستگاههای اجرایی ممنوع است. درآمد حاصل از قیمت پیامکهای اپراتورهای مخابرات به شرح زیر اختصاص می یابد:
35% به جمعیت هلال احمر، 20% به کمیته امداد 20% به سازمان بهزیستی، 5% به سازمان بیمه سلامت ایران، 5% دانشگاه پیام نور، 5% پزشکی قانونی و 5% سازمان انتقال خون.
ده هزار میلیارد ریال جهت تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی اختصاص یافت.
ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در کلیه پروژه های عمرانی، شرکتهای آب و فاضلاب و شهری مکلفند به منظور تکمیل و توسعه طرحهای جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب با بخش خصوصی، قرارداد فروش یا پیش فروش منعقد نمایند.